![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba herkes! donanım aygıtları benim Realtek 5,1 ses aldığınız isnt garip Sohbet benim Audigy değeri PCI kart kullanarak ancak Teknede bu kartın daha iyidir ... ummm yeh ben sadece sonunda hiç bir yazılım yüklemek kullanılacak donanım var marul! mutlaka birisi bunu sorunları b4 oldu? Bana lütfen yardımcı olur mu? dan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Siz Bios ve "Teknede ses gitmeniz" olacak
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| O ana diske gelen sürücüler kullanıyor musunuz?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne anakart (veya bilgisayar Marka ve model) nedir?
Ne ses var? Kimin işletim sistemini kullanıyorsunuz? Veya yüklenen hizmet paketi sürüm numarası var mı? Nerede bu kartı tanımasını yapamadığınız sürücüleri elde ettiniz? Bir isim veya sürüm seviyesi var mı? Benim Sistemi: Tim
|
|
| |||
| |||
| Annem oard bir m3a olduğunu AM2 +, ses kartı Realtek, XP SP3 ve yeh Sohbet kapalı cd bu sorunları pencereler bütün bu Teknede ses tespit isnt benim mobo ile birlikte gelen sürücüler kullanıyor. Bilgisayar dosnt biliyor ve orada ...! Teknede bir ses menüsü thingo ve BIOS Ben seçilmiş otomatik ve yeh |
|
| |||
| |||
| Ben geçmişte bu sorunu oldu. Yapmanız manuel sürücü yerine cihaz yöneticisi kullanarak uygulama yükleme kullanarak yüklemek ne gerek. benim kılavuzu izleyerek ve daha sonra ses olmalı -Start Git> kontrol paneli tıklayın sistemleri. Donanım sekmesini ve Aygıt Yöneticisi'ni tıklatın gidin. Çift tıklayın ve sürücü güncelleme istediğiniz cihaz için bak. Sürücü sekmesine tıklayın güncelleme sürücü Hadi. -Bir ekran otomatik yüklemek gibi açılır olacaktır. Seç "listesini veya belirli konum" Bu zaman ve gelecek için tıklayın yükleyin. Işaretini kaldırın "arama taşınabilir medya ve kontrol" "arama Bu yer içerir. Düğmeyi bulun ve dizine gidin tıklayın burada yeni sürücü kaydedildi. (eğer kendi CD sadece taşınabilir medya arama ve elde edilebilir). Tıklama gelecek ve sürücü yüklemeye çalışacaktır. Bir kez tıklayın sonra yapılan yeni sürücüsünü yüklemektir. Yeniden önyüklenmesi düzgün çalışması için cihaz için gerekli olabilir. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tipik Bill ve çocuklar ... Herşey SP2'de, ama sonra da bir adım ileri gitmek ve her SP3 ile horoz vardı iyi çalışıyordu. Don't you sadece Microsoft seviyorum?
| |||
| |||
| Ben eski mobo ile aynı sorunu vardı. Bu aniden üzerindeki AC'97 ses kalmadan tüm tanıma kaybetti. Ben bir yüklemek manuel yapmak zorunda kaldım |
![]() |
|
| Bookmarks |