![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт усім! апаратного пристрою хіба забирати з Realtek 5.1 дивні їм допомоги моєї Audigy карт PCI значення, але з бортовим краще цю картку ... мммм Yeh коли я встановлюю програмне забезпечення, просто нічого не робить в кінці COS немає апаратної там у використанні! напевно хтось повинен був цим проб b4? допомогти мені, будь ласка? Thanx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви, мабуть, доведеться йти в налаштування BIOS, і виберіть пункт "бортового звуку"
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи використовуєте ви, що водії прийшли на платі диска?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Яка материнська плата (або комп'ютер марка та модель)?
Яка звукова карта? Чиї операційну систему ви використовуєте? Чи є у нього номер версії встановленого пакета або послугу? Звідки ви отримуєте драйвери, які не в змозі визнати карту? Чи мають вони ім'я або рівня випуску? Моя система: Тім
|
|
| |||
| |||
| Моя мати є ОМІТЕТА M3A AM2 +, звукова карта Realtek, XP SP3 і Е IM використанні драйверів з компакт-диска, що прийшли з моїм плат проб є Windows хіба виявлення бортових звуку. комп'ютер dosnt знати його там ...! і Е в BIOS я вибрав авто в бортових звук thingo меню |
|
| |||
| |||
| Я мав цю проблему в минулому. Що потрібно робити це вручну встановити драйвер за допомогою диспетчера пристроїв, замість використання встановити програму. слідуйте моїм керівництвом, і ви повинні мати звукову незабаром тому -У меню Пуск> Панель керування та натисніть систем. Перейдіть на вкладку Обладнання та натисніть кнопку Диспетчер пристроїв. Знайдіть пристрій, яке необхідно обновити драйвера і двічі клацніть по ньому. Перейдіть на вкладку "Драйвер і натисніть кнопку" Оновити драйвер. -Екран з'явиться, як в автоматичній установці. Виберіть "Встановити для зазначеного місця" на цей раз і натисніть Далі. Зніміть прапорець "Пошук знімний носій" та встановіть прапорець "Включити наступне місце пошуку". Натисніть кнопку "Огляд" і перейдіть в каталог, де ви зберегли свій новий драйвер. (якщо її на компакт-диску просто шукати знімні носії і він буде його знайти). -Натисніть кнопку "Далі" і вона намагатиметься встановити драйвер. Після цього натисніть кнопку "Далі" і новий драйвер встановити. Може, буде потрібно перезавантажити для влаштування на роботу належним чином. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Типова Білл і його хлопчики ... Все працює добре з SP2, але потім вони повинні були піти ще далі й півень все це з SP3. Не тільки любов Microsoft?
| |||
| |||
| Я ж проблема з моїм старим плат. Він раптово втратив визнання наявності AC'97 Audio на ній. Так що мені довелося робити установку вручну |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Мій комп'ютер не може знайти на борту звукова карта - Wrong драйверів? | apolutrosi | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 6 | 30 травня 2009 08:31 |
| Sony Брава звук телевізора Wont вийти з Мій Surround Sound System | andnlou | Off Topic Discussion | 4 | 29 березня 2009 02:03 |
| Мій комп'ютер звичай завантаження, коли моя звукова карта в PCI-E-лейн? | justinbowen2003 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 2 | 27 грудня 2008 09:32 |
| A7N8X2.0 Mboard звичай виявити 2 750GB SATA HDD | navnut | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 8 | 20 червня 2008 14:44 |
| Включення автоматичне виявлення апаратних засобів? | Jack06 | Генеральний обладнання чат | 3 | 28 січня 2008 21:12 |
| Різьба Інструменти | |
| |