по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Звук, Тонколони & MP3 Плейъри

Register

Свържете Playstation 3 Аудио да Hewlet Packard PC

Reply

Нишка Инструменти
Old 11 юни 2009 г., 15:52
Новите държави Група

Default Свържете Playstation 3 Аудио да Hewlet Packard PC

Имам m7250n HP PC и аз wan't да тече звука от моя PlayStation 3 чрез моя компютър в моята говорители. Компю има компонент инча Така имам HDMI в монитора и докато аз съм текат ми компютър, без дисплей, само звука от PS3.

ВИДЕО
PS3 --------------- (HDMI )-----------> Монитор
|
| Аудио
|------------> PC >-----------------> Тонколони
(Компонент) (3,5 мм Говорители)

Какъв софтуер да използвам?
Old 12 юни 2009 г., 09:10
Член Група

Default Свържете Playstation 3 Аудио да Hewlet Packard PC

Вие shouldn't нужда от софтуер, просто своя страна, че въвеждането в сила на звука контрол.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Пин задания за realtek ac'97 аудио за посредством (R) аудио контролер?!?! Хорхе Луис Звук, Тонколони & MP3 Плейъри 0 11 Юни 2009 12:52
Аудио / Модемен Устройство на High Definition Audio автобус? Mully D Общи Хардуер Чат 10 5-и парламентарен Jul 2008 14:19
Кое е по-добър за аудио запис - Creative / M-Аудио ghozt Звук, Тонколони & MP3 Плейъри 2 30 януари 2008 год. 14:54
PS3 PlayStation маршрутизатор за връзка samwells В мрежа, модеми & VoIP 2 28 април 2007 06:12
Coverting PlayStation игри на CD Mau Общи Софтуер Чат 5 13 април 2007 02:18
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc