![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам m7250n HP PC и аз wan't да тече звука от моя PlayStation 3 чрез моя компютър в моята говорители. Компю има компонент инча Така имам HDMI в монитора и докато аз съм текат ми компютър, без дисплей, само звука от PS3. ВИДЕО PS3 --------------- (HDMI )-----------> Монитор | | Аудио |------------> PC >-----------------> Тонколони (Компонент) (3,5 мм Говорители) Какъв софтуер да използвам? |
|
| |||
| |||
| Вие shouldn't нужда от софтуер, просто своя страна, че въвеждането в сила на звука контрол. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Пин задания за realtek ac'97 аудио за посредством (R) аудио контролер?!?! | Хорхе Луис | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 0 | 11 Юни 2009 12:52 |
| Аудио / Модемен Устройство на High Definition Audio автобус? | Mully D | Общи Хардуер Чат | 10 | 5-и парламентарен Jul 2008 14:19 |
| Кое е по-добър за аудио запис - Creative / M-Аудио | ghozt | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 2 | 30 януари 2008 год. 14:54 |
| PS3 PlayStation маршрутизатор за връзка | samwells | В мрежа, модеми & VoIP | 2 | 28 април 2007 06:12 |
| Coverting PlayStation игри на CD | Mau | Общи Софтуер Чат | 5 | 13 април 2007 02:18 |
| Нишка Инструменти | |
| |