menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače

Register

Připojte Playstation 3 Audio Hewlet Packard PC

Reply

Thread Nástroje
Old 11. června 2009, 15:52
Nový člen skupiny

Default Připojte Playstation 3 Audio Hewlet Packard PC

Mám m7250n HP PC a já wan't spustit zvuk z mého PlayStation 3 přes můj PC do mého reproduktory. PC komponenty má palců Tak jsem HDMI v monitoru a zároveň jsem spuštění počítače bez displeje, jen zvuk z PS3.

VIDEO
PS3 --------------- (HDMI )-----------> Monitor
|
| Audio
|------------> PC >-----------------> Reproduktory
(Komponentní) (3,5 mm Reproduktory)

Jaký software bych mohl použít?
Old 12 června 2009, 09:10
Člen Skupina

Default Připojte Playstation 3 Audio Hewlet Packard PC

Vám shouldn't potřebovat software, prostě zase, že vstup do ovládání hlasitosti.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Pin úkoly pro Realtek ac'97 audio pro přes (r) zvukový řadič?? Jorge Luis Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 0 11. června 2009 12:52
Audio / Modem Zařízení na High Definition Audio Autobus? Mully D Obecné Hardware Chat 10 5. července 2008 14:19
Který je lepší pro nahrávání zvuku - Creative / M-Audio ghozt Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 2 30. ledna 2008 14:54
PlayStation PS3 Router pro připojení samwells Sítě, Modemy & VoIP 2 28. dubna 2007 06:12
Coverting playstation her na cd Mau Obecné Software Chat 5 13. duben 2007 02:18
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.