![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám m7250n HP PC a já wan't spustit zvuk z mého PlayStation 3 přes můj PC do mého reproduktory. PC komponenty má palců Tak jsem HDMI v monitoru a zároveň jsem spuštění počítače bez displeje, jen zvuk z PS3. VIDEO PS3 --------------- (HDMI )-----------> Monitor | | Audio |------------> PC >-----------------> Reproduktory (Komponentní) (3,5 mm Reproduktory) Jaký software bych mohl použít? |
|
| |||
| |||
| Vám shouldn't potřebovat software, prostě zase, že vstup do ovládání hlasitosti. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pin úkoly pro Realtek ac'97 audio pro přes (r) zvukový řadič?? | Jorge Luis | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 0 | 11. června 2009 12:52 |
| Audio / Modem Zařízení na High Definition Audio Autobus? | Mully D | Obecné Hardware Chat | 10 | 5. července 2008 14:19 |
| Který je lepší pro nahrávání zvuku - Creative / M-Audio | ghozt | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 2 | 30. ledna 2008 14:54 |
| PlayStation PS3 Router pro připojení | samwells | Sítě, Modemy & VoIP | 2 | 28. dubna 2007 06:12 |
| Coverting playstation her na cd | Mau | Obecné Software Chat | 5 | 13. duben 2007 02:18 |
| Thread Nástroje | |
| |