![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα PC και το HP m7250n Ι wan't να τρέχει ο ήχος από το PlayStation 3 μέσω του υπολογιστή μου για να μου ομιλητές. Το PC έχει συνιστώσα in. Έτσι έχω την HDMI στην παρακολούθηση και ενώ είμαι τρέχει με τον υπολογιστή μου δεν εμφανίζει μόνο τον ήχο από το PS3. VIDEO --------------- PS3 (HDMI )-----------> Monitor | | Audio |------------> PC >-----------------> Ομιλητές (Component) (3,5 χιλιοστά Ομιλητές) Τι λογισμικό θα μπορούσε να χρησιμοποιήσω; |
|
| |||
| |||
| shouldn't σας ανάγκη οποιουδήποτε λογισμικού, απλά τη σειρά του ότι η είσοδος στην όγκο ελέγχου. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Pin αναθέσεις για Realtek AC'97 Audio for μέσω (r) ελεγκτή ήχου;!;! | Jorge Luis | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 0 | 11 Ιουν 2009 12:52 |
| Audio / Modem Device για High Definition Audio Bus; | Mully D | Γενική Συζήτηση Hardware | 10 | 5 Ιουλ 2008 14:19 |
| Ποια είναι καλύτερη για την καταγραφή ήχου - Creative / M-Audio | ghozt | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 2 | 30 Ιαν 2008 14:54 |
| PlayStation PS3 Router Σύνδεση | samwells | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 2 | 28 Απρ 2007 06:12 |
| Coverting playstation παιχνίδια σε cd | Μάου | Γενικά Λογισμικό Chat | 5 | 13 Απρ 2007 02:18 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |