![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu m7250n HP kompiuterį ir aš wan't paleisti garsą iš PlayStation 3 mano per mano kompiuterio į savo kalbą. PC turi komponentas in Tokiu būdu aš HDMI ir stebėti, ir kai aš einu mano PC su ne rodyti, tik iš PS3 garso. VIDEO PS3 --------------- (HDMI )-----------> Monitor | | Audio |------------> PC >-----------------> Speakers (Komponentas) (3.5mm Kalbėjo) Kokia programinė įranga galėtų naudoti? |
|
| |||
| |||
| Jūs shouldn't reikia programinės įrangos, tiesiog įjungti, kad įėjimo į viršų garsumo. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pin užduotys Realtek AC'97 audio for via (R) garso reguliatorius?!?! | Jorge Luis | Sound, Speakers & MP3 Players | 0 | Birželis 11, 2009 12:52 |
| Audio / Modem Device on High Definition Audio Bus? | Mully D | General Hardware Chat | 10 | 5 liepa 2008 14:19 |
| Kuris yra geresnis garso įrašymas - Creative / M-Audio | Ghozt | Sound, Speakers & MP3 Players | 2 | 30 sausis 2008 14:54 |
| PlayStation PS3 Router Jungtis | samwells | Networking, Modems & VoIP | 2 | Balandis 28, 2007 06:12 |
| Coverting Playstation žaidimai, CD | Mau | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 5 | Balandis 13, 2007 02:18 |
| Temos įrankiai | |
| |