![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Man ir m7250n HP PC un es wan't palaist skaņu no 3 mana PlayStation caur datoru manā speakers. PC ir daļa collas Tādējādi esmu HDMI ir pārraudzīt un, kamēr es esmu darbojas datoru bez displeja, tikai skaņas no PS3. VIDEO PS3 --------------- (HDMI )-----------> Monitor | | Audio |------------> PC >-----------------> Speakers (Component) (3.5mm Speakers) Ko programmatūra var izmantot? |
|
| |||
| |||
| Jums shouldn't nepieciešama jebkura programmatūra, vienkārši pagrieziet, ka ievade izveidota volume control. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Similar Threads | ||||
| Pavediens | Thread Starter | Forums | Replies | Last Post |
| Pin uzdevumu Realtek ac'97 audio via (R) audio kontrolieris?!?! | Jorge Luis | Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri | 0 | 11 jūnijs 2009 12:52 |
| Audio / Modem Device par High Definition Audio Bus? | Mully D | General Hardware Čats | 10 | 5 jūlijs 2008 14:19 |
| Kas ir labāks par audio ierakstu - Creative / M-Audio | ghozt | Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri | 2 | 30 janvāris 2008 14:54 |
| PlayStation PS3 Router Connection | samwells | Networking, Modemi & VoIP | 2 | 28 aprīlis 2007 06:12 |
| Coverting playstation spēles uz cd | Mau | General Software Čats | 5 | 13 aprīlis 2007 02:18 |
| Thread Tools | |
| |