menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače

Register

Pripojte Playstation 3 Audio Hewlet Packard PC

Reply

Thread Tools
Old 11. júna 2009, 15:52
Nový člen skupiny

Default Pripojte Playstation 3 Audio Hewlet Packard PC

Mám m7250n HP PC a já wan't spustiť zvuk z môjho PlayStation 3 cez môj PC do môjho reproduktory. PC komponenty má palcov Tak jsem HDMI v monitoru a zároveň som spustení počítača bez displeja, len zvuk z PS3.

VIDEO
PS3 --------------- (HDMI )-----------> Monitor
|
| Audio
|------------> PC >-----------------> Reproduktory
(Komponentní) (3,5 mm Reproduktory)

Aký software by som mohol použiť?
Old 12 júna 2009, 09:10
Člen Skupina

Default Pripojte Playstation 3 Audio Hewlet Packard PC

budete potrebovať shouldn't akýkoľvek softvér, tak zase, že vstup do ovládania hlasitosti.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Pin úlohy pre Realtek AC'97 audio pre cez (r) zvukový řadič?? Jorge Luis Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 0 11. júna 2009 12:52
Audio / Modem Zariadenie na High Definition Audio Autobus? Mulla D Všeobecné Hardware Chat 10 5. júla 2008 14:19
Ktorý je lepší pre nahrávanie zvuku - Creative / M-Audio ghozt Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 2 30. januára 2008 14:54
PlayStation PS3 Router pre pripojenie samwells Siete, Modemy & VoIP 2 28. apríla 2007 06:12
Coverting playstation hier na cd Mau Všeobecné Software Chat 5 13. apríl 2007 02:18
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.