![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám m7250n HP PC a já wan't spustiť zvuk z môjho PlayStation 3 cez môj PC do môjho reproduktory. PC komponenty má palcov Tak jsem HDMI v monitoru a zároveň som spustení počítača bez displeja, len zvuk z PS3. VIDEO PS3 --------------- (HDMI )-----------> Monitor | | Audio |------------> PC >-----------------> Reproduktory (Komponentní) (3,5 mm Reproduktory) Aký software by som mohol použiť? |
|
| |||
| |||
| budete potrebovať shouldn't akýkoľvek softvér, tak zase, že vstup do ovládania hlasitosti. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pin úlohy pre Realtek AC'97 audio pre cez (r) zvukový řadič?? | Jorge Luis | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 0 | 11. júna 2009 12:52 |
| Audio / Modem Zariadenie na High Definition Audio Autobus? | Mulla D | Všeobecné Hardware Chat | 10 | 5. júla 2008 14:19 |
| Ktorý je lepší pre nahrávanie zvuku - Creative / M-Audio | ghozt | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 2 | 30. januára 2008 14:54 |
| PlayStation PS3 Router pre pripojenie | samwells | Siete, Modemy & VoIP | 2 | 28. apríla 2007 06:12 |
| Coverting playstation hier na cd | Mau | Všeobecné Software Chat | 5 | 13. apríl 2007 02:18 |
| Thread Tools | |
| |