менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Звук, Виступаючі & MP3-плеєри

Register

Підключення Playstation 3 звук, в Hewlet Packard ПК

Reply

Різьба Інструменти
Old 11 червня 2009, 15:52
Нові члени групи

Default Підключення Playstation 3 звук, в Hewlet Packard ПК

Я m7250n HP PC, і я wan't запустити звук з моїх PlayStation 3 через мій комп'ютер у моєї колонки. ПК має компонент дюйма Таким чином, я маю HDMI на моніторі, і поки я йду мій комп'ютер з дисплеєм немає, тільки звук від PS3.

ВІДЕО
--------------- PS3 (HDMI монітора )----------->
|
| Аудіо
|------------> ПК >-----------------> Виступаючі
(Компонент) (3,5 мм Speakers)

Які програми я можу використовувати?
Old 12 червня 2009, 09:10
Член групи

Default Підключення Playstation 3 звук, в Hewlet Packard ПК

ви не повинні потреби будь-яке програмне забезпечення, просто свою чергу, що введення в гучності.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Розводка для Realtek AC'97 Audio для VIA (R) аудіо-контролером?!?! Хорхе Луїс Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 0 11 червня 2009 12:52
Аудіо / модем на автобусі High Definition Audio? Мулли D Генеральний обладнання чат 10 5 липня 2008 14:19
Що краще для запису аудіо - Creative / M-Audio ghozt Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 2 30 січня 2008 14:54
PlayStation PS3 підключення між маршрутизаторами samwells Мережа, Модеми & VoIP 2 28 квітня 2007 06:12
Coverting ігор для PlayStation на компакт-диск МАУ General Software чат 5 13 квітня 2007 02:18
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.