![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Имам 2,1 говорители, че сегашните са свързани с моя хол Pc и WiFi вимпел в хола, но аз трябва ръчно да дръпнете куплунга, и го свържете към правилния източник в момента. Има ли cheapo метод, който да свърже двата източници на говорещия в същото време? Само един източник ще някога изход звук по всяко време, така че аз бях thinkingof получавам cheapo Y-сплитер и някои пола гуляй кабели (т.е. от мъжки пол-мъжки ), но и мъдър човек от мен казва, че могат да повлияят на лента поради импеданс ... Пс аз не разбирам импеданс в UNI. Всички предложения, колеги forumites? Наздравици |
|
| |||
| |||
| Ummm .... някакви идеи? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете да получите двойно жак суровини, но те трудно могат да идват от, може би Ebay Аз ги използвате на моята китара усилвател качеството не е толкова добро, колкото е abit на намеса, ако и двете източници са на
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Дънна платка мъртвите? Спиране веднага, когато и двете Power входове са свързани. | iampat | Процесори, дънни платки & RAM | 9 | 1-ви септември 2009 година 18:15 |
| £ 350 за говорители нагоре | Olli1324 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 3 | 27 май 2008 г. 16:07 |
| Високоговорител проблем | chantal33 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 4 | 8 февруари 2008 11:13 |
| Имам проблем говорител | пазар | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 1 | 8мо Sep 2007 08:04 |
| Creative високоговорител - Висококачествени говорители за игри! | quinda | Общи Хардуер Чат | 1 | 21 Окт 2006 13:50 |
| Нишка Инструменти | |
| |