menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače

Register

Spojit dva vstupy, 3,5 mm na jeden reproduktorový systém?

Reply

Thread Nástroje
Old 9.března 2008, 17:25
Člen Skupina

Default Spojit dva vstupy, 3,5 mm na jeden reproduktorový systém?

Ahoj všem,

Mám 2.1 reproduktorový systém, který jsem si aktuální připojené k mým obýváku Pc a wifi stuhami v obývacím pokoji, ale já jsem to ručně vytáhnout zástrčku a připojte jej na správný zdroj v současné době.

existuje cheapo způsobu připojení obou zdrojů do reproduktoru ve stejnou dobu? Pouze jeden z těchto zdrojů bude stále výstup zvuku v dané době, takže jsem byl thinkingof získání cheapo y-spliteru a některé gender-ohýbač kabely (tj. male-male ), ale moudřejší osobou než mi říká, že může mít vliv na návazce kvůli impedance ... Ps jsem nerozuměl impedance v uni.

Jakékoli návrhy, forumites spoluobčanů?

Na zdraví
Old 11 března 2008, 02:04
Člen Skupina

Ummm .... jakékoliv nápady?
Old 11. března 2008, 03:45
Dárce Skupina

můžete získat dvojí jack vstupy, ale je těžké sehnat, eBay možná

i jejich použití na kytaru amp

kvalita není tak dobrá jako je abit rušení pokud oba zdroje jsou na

Můj systém: Moje

Processor (s):
AMD Athlon duálním jádrem
Základní deska:
winfast 6600
Paměť RAM:
3 GB.
Grafické karty (s):
MSI 8600GT
Zvuková karta:
Některé levné DX9 5,1
Pevný disk (y):
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Chlazení:
Síť / Internet:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operační systém (y):
Vista
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Základní deska Dead? Ihned vypne, až se propojí oba příkon. iampat Procesory, základní desky & RAM 9 1.září 2009 18:15
350 liber za mluvčího zřídí Olli1324 Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 3 27. května 2008 16:07
Reproduktorové problém chantal33 Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 4 8. února 2008 11:13
Mám problém reproduktorů trhu Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 1 8. Září 2007 08:04
Creative Reproduktor - Vysoce kvalitní reproduktor pro hraní! quinda Obecné Hardware Chat 1 21. října 2006 13:50
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.