![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem, Mám 2.1 reproduktorový systém, který jsem si aktuální připojené k mým obýváku Pc a wifi stuhami v obývacím pokoji, ale já jsem to ručně vytáhnout zástrčku a připojte jej na správný zdroj v současné době. existuje cheapo způsobu připojení obou zdrojů do reproduktoru ve stejnou dobu? Pouze jeden z těchto zdrojů bude stále výstup zvuku v dané době, takže jsem byl thinkingof získání cheapo y-spliteru a některé gender-ohýbač kabely (tj. male-male ), ale moudřejší osobou než mi říká, že může mít vliv na návazce kvůli impedance ... Ps jsem nerozuměl impedance v uni. Jakékoli návrhy, forumites spoluobčanů? Na zdraví |
|
| |||
| |||
| Ummm .... jakékoliv nápady? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| můžete získat dvojí jack vstupy, ale je těžké sehnat, eBay možná i jejich použití na kytaru amp kvalita není tak dobrá jako je abit rušení pokud oba zdroje jsou na
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Základní deska Dead? Ihned vypne, až se propojí oba příkon. | iampat | Procesory, základní desky & RAM | 9 | 1.září 2009 18:15 |
| 350 liber za mluvčího zřídí | Olli1324 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 3 | 27. května 2008 16:07 |
| Reproduktorové problém | chantal33 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 4 | 8. února 2008 11:13 |
| Mám problém reproduktorů | trhu | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 1 | 8. Září 2007 08:04 |
| Creative Reproduktor - Vysoce kvalitní reproduktor pro hraní! | quinda | Obecné Hardware Chat | 1 | 21. října 2006 13:50 |
| Thread Nástroje | |
| |