μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Ήχος, Ηχεία & MP3 Players

Register

Συνδέστε δύο εισροές 3,5 χιλιοστά σε ένα ηχείων;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 9 Μαρτίου, 2008, 17:25
Μέλος Ομάδα

Default Συνδέστε δύο εισροές 3,5 χιλιοστά σε ένα ηχείων;

Hi all,

Έχω ένα 2,1 ηχείων που έχουν συνδεθεί με σημερινή μου σαλόνι Pc και ένα wifi κυματίζουσες στο σαλόνι, αλλά θα χρειαστεί να τραβήξετε την πρίζα και συνδέστε το με τη σωστή πηγή αυτή τη στιγμή.

υπάρχει cheapo μέθοδο για να συνδέσετε τις δύο πηγές στο ηχείο ταυτόχρονα; Μόνο μια πηγή θα είναι ποτέ εξόδου ήχου σε κάθε δεδομένη στιγμή, γι 'αυτό thinkingof πάρουμε cheapo y-διαχωριστήρα και ορισμένες φύλο κλίνων καλωδίων (π.χ. άρρενες-αρσενικό ), αλλά ένα πρόσωπο σοφότεροι από μένα λέει ότι μπορεί να επηρεάσουν τις κυματίζουσες λόγω αντίστασης ... Ps δεν κατάλαβα εμπέδηση στο uni.

Τυχόν προτάσεις, συμπολίτες forumites;

Εις υγεία
Old 11 Μάρτη 2008, 02:04
Μέλος Ομάδα

Ummm .... καμιά ιδέα;
Old 11 Μαρ 2008, 03:45
Ομάδα Δωρητών

μπορείτε να πάρετε διπλή υποδοχή εισροές, αλλά είναι δύσκολο να εξευρεθούν, ίσως ebay

i χρήση τους για την κιθάρα μου ενισχυτή

ποιότητα δεν είναι τόσο καλή όσο υπάρχει abit παρεμβολών αν και οι δύο πηγές είναι για

Το σύστημά μου: Ορυχείο

Processor (s):
διπλού πυρήνα AMD Athlon
Motherboard:
winfast 6600
Μνήμες:
3GB
Κάρτα γραφικών (ες):
MSI 8600GT
Κάρτα Ήχου:
ορισμένες φθηνές dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Μητρικές Dead? Τερματίζεται η λειτουργία του-Ακριβώς, όταν οι δύο Power Είσοδοι συνδέονται. iampat Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 9 1 Σεπτεμβρίου 2009 18:15
£ 350 για το ηχείο που έχει συσταθεί Olli1324 Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 3 27 Μαΐου 2008 16:07
Ομιλητής πρόβλημα chantal33 Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 4 8η Φεβ 2008 11:13
Έχω ένα πρόβλημα ομιλητή αγορά Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 1 8η Σεπτεμβρίου 2007 08:04
Creative Ομιλητής - υψηλής ποιότητας ηχείο για gaming! quinda Γενική Συζήτηση Hardware 1 21 Οκτ 2006 13:50
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.