![]() |
|
| |||
| |||
| היי לכולם יש לי 2,1 בחר שפת אם כי אני חייב הנוכחי שלי מחובר לסלון PC ו WiFi סרט בסלון, אבל אני צריך למשוך את תקע ידנית החוצה ולקשר אותו כדי לתקן את מקור ברגע זה. האם קיימת שיטה cheapo כדי לחבר את שני המקורות של הדובר באותו הזמן? מקור אחד בלבד אי פעם פלט קול בכל זמן נתון, כך שאני thinkingof מקבל cheapo Y-splitter וחלק מגדר-bender כבלים (כלומר זכר-Male ), אלא אדם חכם יותר, אומר לי שזה יכול להשפיע על נס בשל עכבה ... נ.ב. אני לא מבין על עכבה חד. כל הצעה, בחור forumites? לחיים |
|
| |||
| |||
| Ummm .... רעיונות כלשהם? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה יכול להשיג ג 'ק כפול תומושתו אבל הם קשה לבוא, אולי eBay אני משתמש בהם על הגיטרה שלי AMP איכות היא לא טוב כמו של abit יש הפרעה אם שני מקורות אלה ב
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| האם המלח? כיבוי immediatly תשומות כוח כאשר שניהם מחוברים. | iampat | CPUs, Motherboards & RAM | 9 | 1 ספטמבר 2009 18:15 |
| £ 350 עבור שפת אם להגדיר | Olli1324 | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 3 | -27 במאי 2008 16:07 |
| שפת אם הבעיה | chantal33 | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 4 | 8 פברואר 2008 11:13 |
| יש לי בעיה רמקול | שוק | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 1 | 8 ספטמבר 2007 08:04 |
| Creative רמקול - רמקול באיכות גבוהה עבור משחקים! | quinda | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 21st אוקטובר 2006 13:50 |
| שרשרת כלים | |
| |