![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi all, Turiu 2,1 garsiakalbio rinkinys, kurį aš šiuo metu yra prijungtas prie mano kambarį PC ir WiFi streamer į kambarį, bet aš rankiniu būdu ištraukti kištuką iš ir prijungti jį prie tinkamo šaltinio tuo momentu. Ar cheapo būdas sujungti abiejų šaltinių kalbėtojas tuo pačiu metu? tik vienas šaltinis, niekada išvesties garsą bet kuriuo metu, todėl buvau thinkingof gauti cheapo Y-splitter ir kai travesti kabeliai (pvz., vyrai, vyrų ), bet išmintingą asmenį, kaip man sako, kad ji gali turėti įtakos paukščių baidymo dėl Impedance ... PS Aš nesuprantu Impedance in Uni. Any suggestions, kolegos forumites? Į sveikatą |
|
| |||
| |||
| Ummm .... Any ideas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| galite gauti dvigubą Jack sąnaudos, tačiau jie yra sunku ateiti iki, eBay gal Aš naudoju juos į mano gitara stiprintuvas kokybė nėra tokia gera kaip yra abit trukdžių jei abu šaltinius apie
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Motherboard Dead? Išsijungia immediatly kai abu įėjimo galiai prisijungę. | iampat | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 9 | 1 rugsėjis 2009 18:15 |
| Už garsiakalbio 350 £ įsteigti | Olli1324 | Sound, Speakers & MP3 Players | 3 | Gegužė 27, 2008 16:07 |
| Garsiakalbio problema | chantal33 | Sound, Speakers & MP3 Players | 4 | 8 vasaris 2008 11:13 |
| Turiu garsiakalbio problema | rinkos | Sound, Speakers & MP3 Players | 1 | 8 rugsėjis 2007 08:04 |
| Creative Speaker - Aukštos kokybės garsiakalbis žaidimų! | quinda | General Hardware Chat | 1 | 21 spalis 2006 13:50 |
| Temos įrankiai | |
| |