![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună tuturor, Am un difuzor 2.1 stabilit că am curent au conectat la camera de zi meu PC şi un steag wifi în sufragerie, dar am manual pentru a trage din priză şi conectaţi-o la sursă corectă în acest moment. există o metodă pentru a se conecta cheapo ambele surse de la vorbitor, în acelaşi timp? Numai o sursă va vreodată ieşire de sunet la un moment dat, aşa că am thinkingof a fost obţinerea unei cheapo y-separator şi unele sex-Bender cabluri (adică de sex masculin-masculin ), dar o persoana mai înţelept decât mine spune că pot afecta steag cauza impedanta ... Ps nu am înţeles de impedanta în uni. Orice sugestii, colegi forumites? Noroc |
|
| |||
| |||
| Ummm .... orice idei? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| puteţi obţine dual Jack intrări, dar acestea sunt greu de găsit, ebay poate i să le utilizeze pe chitara amperi de calitate nu este la fel de bun ca acolo este abit de interferenţă în cazul în care ambele sunt pe surse
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|