![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým, Mám 2.1 reproduktorový systém, ktorý som si aktuálne pripojené k mojim obýváku Pc a wifi stuhami v obývacej izbe, ale já jsem to ručne vytiahnuť zástrčku a pripojte ho na správny zdroj v súčasnosti. existuje cheap spôsobe pripojenia oboch zdrojov do reproduktora v rovnakom čase? Iba jeden z týchto zdrojov bude stále výstup zvuku v danom čase, takže som bol thinkingof získanie cheap y-štiepnej destilačnej clony a niektoré gender-ohýbací káble (tj male-male ), ale moudřejší osobou ako mi hovorí, že môže mať vplyv na šnúru kvôli impedancia ... Ps jsem nerozuměl impedancia v uni. Akékoľvek návrhy, forumites spoluobčanov? Na zdravie |
|
| |||
| |||
| Ummm .... akékoľvek nápady? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| môžete získať dvojité jack vstupy, ale je ťažké zohnať, eBay možná aj ich použitie na gitaru amp kvalita nie je tak dobrá ako je abit rušenia ak obidva zdroje sú na
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Základná doska Dead? Ihned vypne, až sa prepoja obidva príkon. | iampat | Procesory, základné dosky & RAM | 9 | 1.septembra 2009 18:15 |
| 350 libier za hovorcu zriadi | Olli1324 | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 3 | 27. mája 2008 16:07 |
| Reproduktorové problém | chantal33 | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 4 | 8. februára 2008 11:13 |
| Mám problém reproduktorov | trhu | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 1 | 8. September 2007 08:04 |
| Creative Reproduktor - Vysoko kvalitný reproduktor pre hranie! | Quindi | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 21. októbra 2006 13:50 |
| Thread Tools | |
| |