![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво свима, Имам 2,1 звучника сет да су тренутни повезани на мој дневни боравак ПЦ-а на УиФи врпца у дневној соби, али сам се ручно вуча утикач оут и спојите га на исправан извор у овом тренутку. постоји Цхеап метода за повезивање оба извора до звучника истовремено? Само један извор ће икада излазни звук у било ком тренутку, на тај начин ЈА је узимајући тхинкингоф ы-Цхеап раздвајач и неке гендер-Бендер каблови (тј мушка-мушка ), али је мудрији од мене лице каже да то може да утиче на узане због импеданса ... Пс Нисам разумеју импеданса у Уни. Било који сугестија, колеге форумитес? Живели |
|
| |||
| |||
| Уммм .... било који идеја? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| можете добити дуал јацк улаза, али су тешко доћи ла, ебаы мозда и користити их на мојој гитари амп квалитет није тако добра као што је абит од интерференције ако су извори на обе
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|