![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhabalar, Bir 2.1 hoparlör Benim Pc oturma odası ve oturma odası bir WiFi bandrol bağladıysanız geçerli ayarlamak, ancak elle fiş çekme ve şu anda doğru kaynakla bağlayın var. Ben thinkingof bir cheapo y-Splitter ve cinsiyet çelen kablolar (yani erkek-erkek almak olduğunu Bu hoparlör için aynı anda iki kaynak bağlamak için bir cheapo yöntemi nedir? Sadece bir kaynak herhangi bir anda olacak bir çıkış ses, ), fakat akıllıca kişi daha bana diyor bu manşet empedans nedeniyle etkileyebilir ... PS I tek olarak empedans anlamak vermedi. Any suggestions, dost forumites? Peynir |
|
| |||
| |||
| Ummm .... herhangi bir fikir? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bir çift jak girişleri alabilirsiniz ama kazanmak zordur, eBay belki Ben gitar amplifikatör bunları kullanmak Eğer her iki kaynaktan üzere burada müdahaleden Abit kalite olarak iyi değil
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|