![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, У мене є 2,1 оратору встановити, що я струму підключений до моєї вітальні ПК і WiFi розтяжка в житловій кімнаті, але я повинен вручну вийміть шнур і підключити його за правильним джерелом в даний момент. Є сНеаро методу для підключення двох джерел що виступає в той же час? Єдине джерело ніколи не відтворювати звук у будь-який момент часу, так що я отримую thinkingof сНеаро Y-розгалужувачі і деякі гендерні Бендер кабелі (тобто чоловіки ), та мудра людина, ніж мені каже, що може вплинути на розтяжку з-за опору ... PS Я не розумію імпедансу в Uni. Будь-які пропозиції, хлопець forumites? Ура |
|
| |||
| |||
| Гм .... будь-які ідеї? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви можете отримати подвійне входи Джек, але їх важко знайти, може бути, Ebay Я використовую їх на мій гітарний підсилювач Якість не так добре, як є ABIT втручання, якщо обидві джерела знаходяться на
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|