![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nedávno jsem se postavil nový comp a vše funguje dobře, kromě zvuku. Pokud se žádný zvuk se hraje každý 10s theres stuttering jeden z hudby. pomoc ocení, nazdraví max |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dělá myš mrazem stejně? nebo videa? Pokud ano, stejný problém jako já a ještě našel opravit běh průhled?
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| za velmi krátkou dobu jo, im na xp |
|
| |||
| |||
| hhmm Myslel jsem, že to bylo až do průhled IVE aktualizovány všechny ovladače, dokonce koupil nový hardware a stále zůstává
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| |||
| |||
| Jste se dokonce měnit reproduktory? |
|
| |||
| |||
| Problém vyřešen! Problém je z nějakého důvodu bylo jmicron raid ovladač na mém ASUS P5K-E tak i zdravotně postižených pomocí správce zařízení restartoval a teď můj zvuk je zpět do normálu. |
|
| |||
| |||
| milují šťastné konce!
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Problém s HP Laptop - 6730s - Konstantní USB Connected / odpojen zvuk | Briggy | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 22.listopadu 2009 23:52 |
| Sony Vegas 7.0 a 9.0 myši skákání s Ctrl klíčovým problémem | Falcon | Multimedia & Kodeky | 0 | 30. květen 2009 00:04 |
| ITunes Crossfade Jumping | mctw | Multimedia & Kodeky | 3 | 18. května 2009 08:32 |
| Zvukové skákání | ghbnic | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 4 | 11. listopadu 2008 15:34 |
| Konstantní reboots a aplikace chyba .... | Axegrinder | Operační systémy Windows | 5 | 5. prosince 2007 07:22 |
| Thread Nástroje | |
| |