![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedavno sam sagradio novu comp i sve radi savršeno, osim zvuka. Kad god je igrao bilo koji zvuk svakih 10s theres jedan od stuttering glazbe. bilo koji pomoć dobrodošla, klicati max |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| smrznuti se mišem kao i? ili video? ako je tako jednak problem kao mene i još uvijek nije našao popraviti trčanje vidik?
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| Za vrlo kratko vrijeme yeah, Im na xp |
|
| |||
| |||
| hhmm ja mislio to je bio dolje na vidik Ive ažuriraju svi vozači, pa kupio novi hardver i dalje ostaje
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| |||
| |||
| Jeste li se još promijeniti zvučnike? |
|
| |||
| |||
| Problem rijesen! Problem je iz nekog razloga bio jmicron raid driver na moj ASUS P5K-E, pa mi je onemogućeno korištenje uređaja Upravitelj ponovno podizanje sustava moj audio i sada se vratio u normalu. |
|
| |||
| |||
| sretne završetke ljubavi!
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Problem s HP Laptop - 6730s - Constant USB povezivanje / Zvuk isključen | Briggy | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 22 studeni 2009 23:52 |
| Sony Vegas 7.0 i 9,0 miša skakanje sa Ctrl tipku problem | Falcon | Multimedija i kodeci | 0 | 30. svibanj 2009 00:04 |
| Itunes Crossfade Jumping | mctw | Multimedija i kodeci | 3 | 18. svibnja 2009 08:32 |
| Sound jumping | ghbnic | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 4 | 11. studeni 2008 15:34 |
| Neprestana ponovno podizanje sustava i aplikacija greška .... | Axegrinder | Windows Operating Systems | 5 | 5. prosinac 2007 07:22 |
| Thread Tools | |
| |