![]() |
|
| |||
| |||
| לאחרונה הקים comp חדש והכל עובד מושלם, מלבד צליל. לכל צליל כאשר הוא שיחק עם כל 10s theres עלגות של המוזיקה. כל עזרה appreciated, cheers מקסימלי |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם להקפיא את העכבר גם כן? או וידאו? אם כן אותה בעיה שאני עדיין לא מצאו לתקן הרצת Vista?
|
| |||
| |||
| למשך פרק זמן קצר מאוד של שעה כן, הודעות מיידיות ב XP |
|
| |||
| |||
| hhmm חשבתי שזה עד כדי Vista ive עדכון כל מנהלי ההתקנים, אפילו קנה חומרה חדשה, ועדיין זה נשאר
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| |||
| |||
| האם אפילו לשנות את הדוברים? |
|
| |||
| |||
| הבעיה נפתרה! הבעיה מסיבה כלשהי היה jmicron RAID הנהג שלי על ASUS P5K-E אז אני מושבת באמצעות מנהל ההתקנים rebooted האודיו שלי ועכשיו היא חזרה רגיל. |
|
| |||
| |||
| אוהב סוף טוב!
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הבעיה עם מחשב נייד של HP - 6730s - USB התחברות קונסטנט / סאונד מנותקים | Briggy | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 22 נובמבר 2009 23:52 |
| Sony Vegas 7.0 ו 9.0 העכבר קופץ בעיה עם מקש Ctrl | נץ | מולטימדיה רכיבי Codec | 0 | ה -30 במאי 2009 00:04 |
| Itunes Crossfade רצוד | mctw | מולטימדיה רכיבי Codec | 3 | 18 מאי 2009 08:32 |
| סאונד קופץ | ghbnic | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 4 | 11th נובמבר 2008 15:34 |
| קבוע reboots ויישום שגיאה .... | Axegrinder | מערכות ההפעלה Windows | 5 | ה -5 בחודש דצמבר 2007 07:22 |
| שרשרת כלים | |
| |