![]() |
|
| |||
| |||
| Es nesen uzbūvēta jauna comp un viss strādā ideāli, izņemot skaņu. Ja kāda skaņa tiek atskaņota katru 10s theres stuttering par mūziku. any help appreciated, cheers max |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nav pele iesaldēšanu, kā arī? vai video? ja tā pati problēma kā man un vēl nav atrasts noteikt rādīt vista?
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| uz ļoti īsu laiku yeah, im uz xp |
|
| |||
| |||
| hhmm, es domāju tā bija līdz vista ive updated visiem transportlīdzekļu vadītājiem, pat iegādājās jaunu aparatūru un vēl joprojām
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
|
| |||
| |||
| Jūs pat mainīt speakers? |
|
| |||
| |||
| Problem solved! Nez kāpēc problēmu ir jmicron RAID draiveri manu Asus P5K-E so i invalīdu to, izmantojot Device Manager atsāknēšanas, un tagad mans audio atpakaļ normālā stāvoklī. |
|
| |||
| |||
| love happy galotni!
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
![]() |
|
| Bookmarks |