![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Niedawno wybudowali nowy komp i wszystko działa doskonały, oprócz dźwięku. W przypadku gdy jakikolwiek dźwięk jest odtwarzany co 10s theres jeden stuttering z muzyką. any help appreciated, cheers max |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy mysz zamrażać jak dobrze? lub wideo? jeśli tak, to sam problem, jak do mnie i jeszcze nie znalazł naprawić Vista działa?
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| przez bardzo krótki okres czasu tak, im na xp |
|
| |||
| |||
| HHMM Myślałem, że to było do Vista ive aktualizacja wszystkich kierowców, nawet kupił nowy sprzęt i nadal pozostaje
__________________ Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! |
|
| |||
| |||
| Czy nawet zmienić głośniki? |
|
| |||
| |||
| Problem rozwiązany! Problem z jakiegoś powodu był Kontroler JMicron RAID kierowcy na moim ASUS P5K-E, tak i niepełnosprawnych za pomocą menedżera urządzeń uruchomiony ponownie, a teraz moje audio jest powrót do normalnego. |
|
| |||
| |||
| lubią szczęśliwe zakończenie!
__________________ Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! |