![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am construit recent un nou comp si totul este perfect de lucru, în afară de sunet. Ori de câte ori orice sunet este jucat de fiecare 10s theres o gângăvit de muzica. orice ajutor apreciat, noroc max |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mouse-ul nu se congela, de asemenea? sau video? dacă este aşa de aceeaşi problemă ca şi mine şi încă nu a găsit o repara ruleze Vista?
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| pentru o perioadă foarte scurtă de timp, da, im pe XP |
|
| |||
| |||
| hhmm am crezut că a fost în jos pentru a vista ive actualizate toate driver-ele, chiar cumparat hardware nou şi încă mai este în continuare
__________________ Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! |
|
| |||
| |||
| Ai chiar schimba difuzoare? |
|
| |||
| |||
| Problema Solved!!! Problema a fost pentru un motiv de jmicron raid şofer on meu ASUS P5K-E, aşa că am dezactivat utilizând Device Manager restartată audio şi acum mi se reveni la normal. |
|
| |||
| |||
| plac finalurile fericite!
__________________ Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! |
![]() |
|
| Marcaje |