![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedávno som sa postavil nový comp a všetko funguje dobre, okrem zvuku. Ak sa žiadny zvuk sa hrá každý 10s Theres stuttering jeden z hudby. pomoc ocenia, nazdraví max |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dělá myš mrazničke rovnako? alebo videa? Ak áno, rovnaký problém ako ja a ešte našiel opraviť Beh priehľad?
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| za veľmi krátku dobu jo, im na xp |
|
| |||
| |||
| hhmm Myslel som, že to bolo až do priehľad IVE aktualizované všetky ovládače, dokonca kúpil nový hardvér a stále zostáva
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| |||
| |||
| Ste sa dokonca meniť reproduktory? |
|
| |||
| |||
| Problém vyriešený! Problém je z nejakého dôvodu bolo JMicron raid ovládač na mojom ASUS P5K-E tak aj zdravotne postihnutých pomocou správca zariadenia restartoval a teraz môj zvuk je späť do normálu. |
|
| |||
| |||
| milujú šťastné konce!
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Problém s HP Laptop - 6730s - Konštantná USB Connected / odpojený zvuk | Brigg | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 22.listopadu 2009 23:52 |
| Sony Vegas 7.0 a 9.0 myši skákania s Ctrl kľúčovým problémom | Falcon | Multimedia & Kodeky | 0 | 30. máj 2009 00:04 |
| ITunes Crossfade Jumping | mctw | Multimedia & Kodeky | 3 | 18. mája 2009 08:32 |
| Zvukové skákanie | ghbnic | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 4 | 11. novembra 2008 15:34 |
| Konštantný reboots a aplikácie chyba .... | Axegrinder | Operačné systémy Windows | 5 | 5. decembra 2007 07:22 |
| Thread Tools | |
| |