![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я нещодавно побудували нову композицію і все працює зовсім, окрім звуку. Всякий раз, коли будь-який звук програється кожну 10s Theres заїкання музики. будь-яка допомога оцінили, ура Макс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи миша, а також заморозити? або відеоролик? Якщо так ж проблема, як мені і не знайшли виправити Запуск Vista?
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| протягом дуже короткого періоду часу Так, їм на XP |
|
| |||
| |||
| ЧЧММ я подумав, що було до Vista Ive оновлені всі водії, навіть купили нове обладнання і, як і раніше залишається
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
| Ти навіть змінити ораторів? |
|
| |||
| |||
| Проблема вирішена!! Проблема чомусь водій JMicron наліт на мій ASUS P5K-E тому я відключив його допомогою Диспетчера пристроїв перезавантажена, і тепер мій аудіо повернувся до нормального життя. |
|
| |||
| |||
| люблю щасливий кінець!
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблема з Ноутбук HP - 6730s - Постійні підключення USB / відключений звук | Briggy | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 22 листопада 2009 23:52 |
| Sony Vegas 7.0 і 9.0 миша стрибки зі Ctrl ключова проблема | Falcon | Мультимедіа & кодеки | 0 | 30 травня 2009 00:04 |
| Itunes Crossfade Конкур | mctw | Мультимедіа & кодеки | 3 | 18 травня 2009 08:32 |
| Sound Jumping | ghbnic | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 4 | 11 листопада 2008 15:34 |
| Постійні перезавантажується і помилка програми .... | Axegrinder | Операційні системи Windows | 5 | 5 грудня 2007 07:22 |
| Різьба Інструменти | |
| |