menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače

Register

Praskavý zvuk z mého notebooku reproduktory

Reply

Thread Nástroje
Old 16. června 2009, 01:52
Nový člen skupiny

Default Praskavý zvuk z mého notebooku reproduktory

nazdar

za několik týdnů i teď zjišťuji, že můj notebook dosahuje praskavý zvuky z reproduktorů, když chci hrát nějakou hudbu nebo video. je nejvíce obtěžující jako můj notebook slouží jako primární zdroj pro mou hudbu a sledovat filmy a tak dále. zvláště, když jsem chtěl ukázat někdo něco na youtube praskot ukazuje v plném proudu otravné sakra mimo mě.

-pokusili sluchátka myšlení může být notebook reproduktory. žádné využití. zvuk ze sluchátka je praskot taky.

-pokusili přeinstalací ovladače a také stáhnout nejnovější AC'97. hasn't opravdu pomohlo.

-pokoušel získat nejnovější kodeky, flash aktualizací, a co ne. žádné využití.

-jediná věc, která se zdá být v práci ... restartu notebooku. za několik hodin zvuku je dobrá, ale bez jakéhokoli vynechání nebo praskání. ale později se vrátí především s jakoukoli flash založené i video, které sledují, jako je YouTube.

i pracující z sony sr řady notebooků ještě v záruce, ale sony lidi brát atleast 3 týdny na opravu, a to i cant dovolit žít bez notebooku tak dlouho. HELP!
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Praskavý zvuk tomthedrummer1992 Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 26 6. října 2008 20:57
Zvuk přichází jen z 2 reproduktorů a sub? Airescape Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 7 9. Březen 2008 17:20
Žádný zvuk z reproduktorů Paul v Londýně Multimedia & Kodeky 1 21. října 2007 07:40
Zvuk praskající problém související s pevný disk? Gtrance Multimedia & Kodeky 5 19. Září 2007 05:23
Počítačové reproduktory praskot / praskání pat Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 3 19. března 2007 03:49
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.