μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Ήχος, Ηχεία & MP3 Players

Register

Τρίξιμο ήχου από ηχεία μου laptop

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 16η Ιουν 2009, 01:52
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Τρίξιμο ήχου από ηχεία μου laptop

γεια

για μερικές εβδομάδες τώρα να βρω ότι μου laptop κάνει τρίξιμο θορύβους από τα ηχεία όταν προσπαθώ να παίξουν κάποια μουσική ή βίντεο. αυτό είναι το πιο ενοχλητικό, όπως μου laptop χρησιμεύει ως κύρια πηγή μου για τη μουσική και να παρακολουθούν τις ταινίες και τα λοιπά. ιδιαίτερα όταν θέλει να δείξει κάποιος κάτι για το youtube το τρίξιμο εμφανίζεται σε πλήρη εξέλιξη η ενοχλητική κόλαση από μένα.

-προσπάθησε ακουστικά σκέψης μπορεί να είναι το laptop ομιλητές. Δεν ωφελεί. ήχος από τα ακουστικά είναι πολύ τρίξιμο.

-προσπάθησε να ξαναεγκαταστήσετε οδηγούς, καθώς και τη λήψη του τελευταίου AC'97. hasn't πραγματικά βοήθησε.

-προσπάθησε να τις τελευταίες codecs, flash και τι δεν ενημερώσεις. Δεν ωφελεί.

-μόνο που φαίνεται να λειτουργεί ... επανεκκίνηση του υπολογιστή. για μερικές ώρες την ήχου είναι καλή, χωρίς οποιαδήποτε παράλειψη ή τρίξιμο. αλλά αργότερα, τότε θα τεθεί και πάλι κυρίως με βάση φλας βίντεο που βλέπω όπως το YouTube.

θ εργασίας προκαλεί μια σειρά laptop Sony sr ακόμα σε εγγύηση, αλλά η Sony παιδιά λαμβάνουν atleast 3 εβδομάδες για να ορίσει τα πράγματα και θ επίκλισης έχουν την οικονομική δυνατότητα να ζήσουν χωρίς ένα laptop τόσο χρόνο. HELP!
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Τρίξιμο ήχου tomthedrummer1992 Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 26 6 Οκτ 2008 20:57
Ήχος προέρχεται μόνον από 2 ηχεία και επιμέρους; Airescape Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 7 9 Μαρ 2008 17:20
Δεν ήχου για ηχεία Paul Στο Λονδίνο Multimedia & Codecs 1 21 Οκτ 2007 07:40
Ήχος τρίξιμο πρόβλημα σχετίζεται με σκληρό δίσκο;; Gtrance Multimedia & Codecs 5 19η Σεπ 2007 05:23
Computer ομιλητές τρίξιμο / κροταλίζω pat Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 3 19 Μαρ 2007 03:49
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.