Τρίξιμο ήχου από ηχεία μου laptop γεια
για μερικές εβδομάδες τώρα να βρω ότι μου laptop κάνει τρίξιμο θορύβους από τα ηχεία όταν προσπαθώ να παίξουν κάποια μουσική ή βίντεο. αυτό είναι το πιο ενοχλητικό, όπως μου laptop χρησιμεύει ως κύρια πηγή μου για τη μουσική και να παρακολουθούν τις ταινίες και τα λοιπά. ιδιαίτερα όταν θέλει να δείξει κάποιος κάτι για το youtube το τρίξιμο εμφανίζεται σε πλήρη εξέλιξη η ενοχλητική κόλαση από μένα.
-προσπάθησε ακουστικά σκέψης μπορεί να είναι το laptop ομιλητές. Δεν ωφελεί. ήχος από τα ακουστικά είναι πολύ τρίξιμο.
-προσπάθησε να ξαναεγκαταστήσετε οδηγούς, καθώς και τη λήψη του τελευταίου AC'97. hasn't πραγματικά βοήθησε.
-προσπάθησε να τις τελευταίες codecs, flash και τι δεν ενημερώσεις. Δεν ωφελεί.
-μόνο που φαίνεται να λειτουργεί ... επανεκκίνηση του υπολογιστή. για μερικές ώρες την ήχου είναι καλή, χωρίς οποιαδήποτε παράλειψη ή τρίξιμο. αλλά αργότερα, τότε θα τεθεί και πάλι κυρίως με βάση φλας βίντεο που βλέπω όπως το YouTube.
θ εργασίας προκαλεί μια σειρά laptop Sony sr ακόμα σε εγγύηση, αλλά η Sony παιδιά λαμβάνουν atleast 3 εβδομάδες για να ορίσει τα πράγματα και θ επίκλισης έχουν την οικονομική δυνατότητα να ζήσουν χωρίς ένα laptop τόσο χρόνο. HELP! |