manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Zvuk, Speakers & MP3 Playeri

Register

Pucketanje zvuka iz mog laptopa govornika

Reply

Thread Tools
Old 16. lipnja 2009, 01:52
Novi član grupe

Default Pucketanje zvuka iz mog laptopa govornika

bok

nekoliko tjedana za sada ne mogu naći taj moj laptop je stvaranje buke pucketanje iz zvučnika kad pokušam igrati neke glazbe ili videa. To je najviše smeta što moj laptop služi kao moj primarni izvor glazbe i gledanje filmova i tako dalje. pogotovo kada želim pokazati nekome nešto na youtube prasak pojavi u punom jeku dosadnih dovraga od mene.

isproban slušalice misleći da svibanj biti laptopa govornika. Nema svrhe. zvuk iz slušalice je pucketanje previše.

-pokušao ponovo instalirati upravljačke programe i preuzimanje najnovijeg ac'97. hasn't stvarno pomogao.

isproban uzimajući najnovije kodeke, flash ažuriranja, a što ne. Nema svrhe.

-jedina stvar koja izgleda kao da rade ... ponovnog pokretanja laptop. za neke sati audio je dobro, bez ikakvih preskakanje ili pucketanje. ali onda kasnije dolazi natrag pogotovo s bilo bljesak temeljen videozapise gledati kao da sam youtube.

I radni off Sony sr seriju laptopa, ali još uvijek u jamstvenom Sony narod uzeti atleast 3 tjedna popraviti stvari i ja licemjerje priuštiti da žive bez laptop da dugo. POMOZITE!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.