kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók

Register

Pattogó hangot én laptop hangszórók

Reply

Téma eszközök
Old Június 16 2009, 01:52
Új tag Csoport

Default Pattogó hangot én laptop hangszórók

szia

Néhány hétig most úgy, hogy a laptop a pattogó hangokat a hangszórók, amikor megpróbálom játszani néhány zene vagy videó. ez a leginkább zavaró, mint a laptop szolgál elsődleges forrása a zenét és filmeket nézi, és így tovább. különösen akkor, ha akarom, hogy valaki valamit a YouTube-on a pattogó mutatja ki teljes erőbedobással bosszantó a fene ki nekem.

kipróbált fejhallgató gondoltam, hogy lehet a laptop hangfalak. Semmi értelme. hangot a fejhallgatót a pattogó is.

kipróbált újratelepítéséhez vezetők és letölti a legújabb AC'97. hasn't tényleg segített.

bevált, hogy az legkésőbb a kodekeket, flash frissítések, és mi nem. Semmi értelme.

csak a dolog, úgy tűnik, hogy ... újraindítani a laptopot. Néhány órával az audió jó, minden kihagyás vagy pattogó. de aztán később jön vissza, különösen a flash alapú videókat nézni, hogy én, mint a youtube.

i dolgozó ki egy Sony SR sorozat laptop még garanciális, de a Sony emberek megteszik atleast 3 hét rögzíteni a dolgokat, és én vidám engedheti nélkül élni egy laptop, hogy hosszú. HELP!
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Pattogó hang tomthedrummer1992 Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 26 6. október 2008 20:57
Hang csak jön 2 hangszórók és al? Airescape Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 7 9. március 2008 17:20
Nem a hangfalak Paul Londonban Multimédia és kodekek 1 21. október 2007 07:40
Pattogó hang probléma a merevlemezt? Gtrance Multimédia és kodekek 5 19. Szeptember 2007 05:23
Számítógép hangfalak pattogó / pattog pat Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 3 19. március 2007 03:49
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.