Pattogó hangot én laptop hangszórók szia
Néhány hétig most úgy, hogy a laptop a pattogó hangokat a hangszórók, amikor megpróbálom játszani néhány zene vagy videó. ez a leginkább zavaró, mint a laptop szolgál elsődleges forrása a zenét és filmeket nézi, és így tovább. különösen akkor, ha akarom, hogy valaki valamit a YouTube-on a pattogó mutatja ki teljes erőbedobással bosszantó a fene ki nekem.
kipróbált fejhallgató gondoltam, hogy lehet a laptop hangfalak. Semmi értelme. hangot a fejhallgatót a pattogó is.
kipróbált újratelepítéséhez vezetők és letölti a legújabb AC'97. hasn't tényleg segített.
bevált, hogy az legkésőbb a kodekeket, flash frissítések, és mi nem. Semmi értelme.
csak a dolog, úgy tűnik, hogy ... újraindítani a laptopot. Néhány órával az audió jó, minden kihagyás vagy pattogó. de aztán később jön vissza, különösen a flash alapú videókat nézni, hogy én, mint a youtube.
i dolgozó ki egy Sony SR sorozat laptop még garanciális, de a Sony emberek megteszik atleast 3 hét rögzíteni a dolgokat, és én vidám engedheti nélkül élni egy laptop, hogy hosszú. HELP! |