mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Sound, Speakers & MP3 Players

Register

Spirgučių garsą iš mano laptopo garsiakalbiai

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 16, 2009, 01:52
Naujas Narys

Default Spirgučių garsą iš mano laptopo garsiakalbiai

labas

už kelių savaičių, dabar man atrodo, kad mano nešiojamas deda spirgučių triukšmas iš garsiakalbių, kai bandau paleisti kai muzikos ar vaizdo. ji yra labiausiai erzina, kaip mano nešiojamas tarnauja savo pirminio šaltinio, muzikos ir žiūrėti filmus ir pan. ypač kai aš noriu parodyti ką nors youtube spirgučių pasirodo įkarštyje erzina hell out of me.

Išbandykite ausinės mąstymas gali būti nešiojamas garsiakalbius. nenaudingi. garsas iš ausinės yra per spirgučių.

-bandė įdiegti tvarkykles ir taip pat parsisiųsti naujausią AC '97. hasn't tikrai padėjo.

-bandė gauti naujausius kodekus, flash atnaujinimai ir kas ne. nenaudingi.

-Vienintelis dalykas, kuris atrodo, kad darbo ... iš naujo nešiojamojo kompiuterio. keletą valandų garso yra gerai, be jokių praleidžiant ar spirgučių. tačiau vėliau jis grįžta ypač bet kurių Flash video žiūriu kaip youtube.

I darbo off Sony SR serijos nešiojamuosius dar garantija, bet Sony žmonės imasi atleast 3 savaites, kad nustatyti dalykus ir i cant sau leisti gyventi be savo nešiojamojo kompiuterio, kad ilgai. HELP!
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Spirgučių garsas tomthedrummer1992 Sound, Speakers & MP3 Players 26 6 spalis 2008 20:57
Garsas ateina tik nuo 2 garsiakalbius ir sub? Airescape Sound, Speakers & MP3 Players 7 9 kovas 2008 17:20
Nr garso kolonėlės Pauliaus Londone Multimedia & Codecs 1 21 spalis 2007 07:40
Garso spirgučių problema, susijusi su kietojo disko? Gtrance Multimedia & Codecs 5 19 rugsėjis 2007 05:23
Kompiuterio garsiakalbius spirgučių / traškėjimas Paglostymas Sound, Speakers & MP3 Players 3 Kovas 19, 2007 03:49
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.