rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Dźwięk, głośniki i odtwarzacze MP3

Register

Chrupiący dźwięk z głośników mojego laptopa

Reply

Narzędzia wątku
Old 16 czerwca 2009, 01:52
Nowe państwa grupy

cześć

do kilku tygodni i znaleźć się, że mój laptop jest uczynienie skwarek hałasy z głośników przy próbie odtworzenia niektórych utworów muzycznych lub wideo. Jest to najbardziej irytujące jak mój laptop służy jako podstawowe źródło do muzyki i oglądania filmów i tak dalej. zwłaszcza, gdy ktoś chce pokazać coś na youtube w skwarek pokazuje się pełną parą irytujące do cholery ze mnie.

-próbował słuchawek myślenia może być to laptop głośników. nie używać. dźwięk z słuchawek jest zbyt skwarek.

-próbował ponownie zainstalować sterowniki, a także pobieranie najnowszych AC'97. hasn't naprawdę pomogło.

-próbował uzyskiwania najnowszych kodeków, flash, aktualizacje i co nie. nie używać.

-Jedyną rzeczą, która wydaje pracę ... ponowne uruchomienie komputera. dla niektórych godzin dźwięku jest dobra, bez omijania lub skwarek. ale potem to wraca później zwłaszcza z wszelkimi flash oparte że mogę oglądać filmy, takie jak YouTube.

pracy i poza Sony sr serii laptopów jeszcze w gwarancji, ale Sony ludzie podejmują atleast 3 tygodnie, aby ustalić i rzeczy i cant sobie pozwolić żyć bez laptopa, że długo. HELP!
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.