| cześć
do kilku tygodni i znaleźć się, że mój laptop jest uczynienie skwarek hałasy z głośników przy próbie odtworzenia niektórych utworów muzycznych lub wideo. Jest to najbardziej irytujące jak mój laptop służy jako podstawowe źródło do muzyki i oglądania filmów i tak dalej. zwłaszcza, gdy ktoś chce pokazać coś na youtube w skwarek pokazuje się pełną parą irytujące do cholery ze mnie.
-próbował słuchawek myślenia może być to laptop głośników. nie używać. dźwięk z słuchawek jest zbyt skwarek.
-próbował ponownie zainstalować sterowniki, a także pobieranie najnowszych AC'97. hasn't naprawdę pomogło.
-próbował uzyskiwania najnowszych kodeków, flash, aktualizacje i co nie. nie używać.
-Jedyną rzeczą, która wydaje pracę ... ponowne uruchomienie komputera. dla niektórych godzin dźwięku jest dobra, bez omijania lub skwarek. ale potem to wraca później zwłaszcza z wszelkimi flash oparte że mogę oglądać filmy, takie jak YouTube.
pracy i poza Sony sr serii laptopów jeszcze w gwarancji, ale Sony ludzie podejmują atleast 3 tygodnie, aby ustalić i rzeczy i cant sobie pozwolić żyć bez laptopa, że długo. HELP! |