menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače

Register

Praskavý zvuk z môjho notebooku reproduktory

Reply

Thread Tools
Old 16. júna 2009, 01:52
Nový člen skupiny

Default Praskavý zvuk z môjho notebooku reproduktory

nazdar

za niekoľko týždňov i teď zjišťuji, že môj notebook dosahuje praskavý zvuky z reproduktorov, keď chcem hrať nejakú hudbu alebo video. je najviac obťažujúce ako môj notebook slúži ako primárny zdroj pre moju hudbu a sledovať filmy a tak ďalej. obzvlášť, keď som chcel ukázať niekto niečo na youtube praskot ukazuje v plnom prúde otravné sakra mimo mňa.

-pokúsili slúchadlá myslenia môže byť notebook reproduktory. žiadne použitie. zvuk zo slúchadla je praskot taky.

-pokúsili reinštaláciou ovládača a tiež stiahnuť najnovšiu AC'97. hasn't naozaj pomohlo.

-pokúšal získať najnovšie kodeky, flash aktualizácií, a čo nie. žiadne použitie.

-jediná vec, ktorá sa zdá byť v práci ... reštartu notebooku. za niekoľko hodín zvuku je dobrá, ale bez akéhokoľvek vynechanie alebo praskanie. ale neskôr sa vráti najmä s akoukoľvek flash založené i video, ktoré sledujú, ako je YouTube.

aj pracujúci z sony sr radu notebookov ešte v záruke, ale sony ľudí brať atleast 3 týždne na opravu, a to i cant dovoliť žiť bez notebooku tak dlho. HELP!
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Praskavý zvuk tomthedrummer1992 Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 26 6. októbra 2008 20:57
Zvuk prichádza len z 2 reproduktorov a sub? Airescape Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 7 9. Marec 2008 17:20
Žiadny zvuk z reproduktorov Paul v Londýne Multimedia & Kodeky 1 21. októbra 2007 07:40
Zvuk praskající problém súvisiaci s pevný disk? Gtrance Multimedia & Kodeky 5 19. September 2007 05:23
Počítačové reproduktory praskot / praskanie pat Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 3 19. marca 2007 03:49
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.