Praskavý zvuk z môjho notebooku reproduktory nazdar
za niekoľko týždňov i teď zjišťuji, že môj notebook dosahuje praskavý zvuky z reproduktorov, keď chcem hrať nejakú hudbu alebo video. je najviac obťažujúce ako môj notebook slúži ako primárny zdroj pre moju hudbu a sledovať filmy a tak ďalej. obzvlášť, keď som chcel ukázať niekto niečo na youtube praskot ukazuje v plnom prúde otravné sakra mimo mňa.
-pokúsili slúchadlá myslenia môže byť notebook reproduktory. žiadne použitie. zvuk zo slúchadla je praskot taky.
-pokúsili reinštaláciou ovládača a tiež stiahnuť najnovšiu AC'97. hasn't naozaj pomohlo.
-pokúšal získať najnovšie kodeky, flash aktualizácií, a čo nie. žiadne použitie.
-jediná vec, ktorá sa zdá byť v práci ... reštartu notebooku. za niekoľko hodín zvuku je dobrá, ale bez akéhokoľvek vynechanie alebo praskanie. ale neskôr sa vráti najmä s akoukoľvek flash založené i video, ktoré sledujú, ako je YouTube.
aj pracujúci z sony sr radu notebookov ešte v záruke, ale sony ľudí brať atleast 3 týždne na opravu, a to i cant dovoliť žiť bez notebooku tak dlho. HELP! |