мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Звук, Спеакерс & МП3 плејери

Register

Пуцкетање звука из мог лаптоп говорника

Reply

Тхреад Тоолс
Old 16. јуни 2009, 01:52
Нови члан групе

Default Пуцкетање звука из мог лаптоп говорника

бок

неколико недеља за сада не могу наћи тај мој лаптоп је стварање буке пуцкетање из звучника кад покушам играти неке музике или видеа. То је највише смета што мој лаптоп служи као мој примарни извор музике и гледање филмова и тако даље. поготово када желим показати некоме нешто на ыоутубе прасак појави у пуном јеку досадних доврага од мене.

испробан слушалице мислећи да мај бити лаптоп говорника. Нема сврхе. звук из слушалице је пуцкетање превише.

-покушао поново инсталирати управљачке програме и преузимање најновијег ац'97. хасн'т стварно помогао.

испробан узимајући најновије кодек, фласх исправке, а шта не. Нема сврхе.

-једина ствар која изгледа као да раде ... поновног покретања лаптоп. за неке часова аудио је добро, без икаквих прескакање или пуцкетање. али онда касније долази назад поготово са било бљесак базиран видео записе гледати као да сам ыоутубе.

И радни офф Соны ср серију лаптоп, али још увек у гарантни Соны народ узети атлеаст 3 недеље поправити ствари и ја лицемјерје приуштити да живе без лаптоп да дуго. Помозите!
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Пуцкетање звука томтхедруммер1992 Звук, Спеакерс & МП3 плејери 26 6 октобар 2008 20:57
Звук долази из само 2 звучника и суб? Аиресцапе Звук, Спеакерс & МП3 плејери 7 9 март 2008 17:20
Нема звука на звучницима Павла у Лондону Мултимедија и кодеци 1 21 октобар 2007 07:40
Соунд пуцкетање проблема везаних за хард диск? Гтранце Мултимедија и кодеци 5 19. сеп 2007 05:23
Рачунарски звучници пуцкетање / пуцкетати Пат Звук, Спеакерс & МП3 плејери 3 19 март 2007 03:49
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц