Benim dizüstü bilgisayar hoparlörleri ses çatırdama merhaba
için bazı haftadır Ben kendi dizüstü Hoparlörleri zaman bazı müzik veya video oynatmaya çalıştığınızda sesler çatırdama bulunuyor bulabilirsiniz. bu benim laptop müzik için birincil kaynak ve film izlemek ve görevi en can sıkıcı bir durum. özellikle ne zaman i YouTube üzerindeki çatırdama tam salıncak edici lanet beni dışarı kadar gösterir birisi bir şey göstermek istiyorum.
-kulaklıklar bu dizüstü bilgisayar hoparlörleri olabilir düşünmeye çalıştım. hayır kullanın. ve kulaklık ses çok çatırdama olduğunu.
denenmiş yeniden yükleme sürücüler ve en son AC'97 indirme. hasn't gerçekten yardımcı oldu.
denenmiş elde en son codec, flash güncellemelerini ve ne değildir. hayır kullanın.
bu iş için ... Dizüstü bilgisayarın yeniden başlatılmasını gibi-tek şey. birkaç saat ses için, herhangi bir atlama veya çatırdama olmadan iyi. ancak daha sonra geri özellikle herhangi bir flaş I YouTube gibi video izlemek temel alarak gelir.
Hala garanti bir Sony SR serisi dizüstü dışı çalışan ancak Sony millet atleast 3 hafta bir laptop uzun olmadan yaşamak için şeyler ve i cant göze düzeltmek için ayırın. YARDIM! |