менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Звук, Виступаючі & MP3-плеєри

Register

Тріск від мого ноутбука ораторів

Reply

Різьба Інструменти
Old 16 червня 2009, 01:52
Нові члени групи

Default Тріск від мого ноутбука ораторів

Привіт

Кілька тижнів тепер я вважаю, що мій ноутбук робить тріск з динаміків, коли я намагаюся грати музику або відео. Це найбільш дратує мого ноутбука служить як основне джерело музики та перегляду фільмів і так далі. Особливо, коли я хочу показати, хто-то что-то на YouTube тріск з'являється в самому розпалі дратівливих чорт мене.

випробуваний навушники думає він може бути ноутбук динаміків. марно. звук з навушників потріскують теж.

випробуваний переустановка драйверів, а також завантажити останню AC '97. hasn't дійсно допомогло.

випробуваних отримувати останні кодеки, флеш оновлень, а що ні. марно.

-Єдине, що як на роботу ... перезапуск ноутбука. протягом декількох годин аудіо добре, без пропуску або тріск. Але потім він повернеться в особливості з будь-якою спалахом засновані відео, які я дивитися, як YouTube.

Я відпрацювання Ноутбук Sony серій SR на гарантії, але Sony люди приймають Atleast 3 тижні виправити становище, і я нахиляє дозволити собі жити без ноутбука, що довго. ДОПОМОГА!
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Тріск tomthedrummer1992 Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 26 6 жовтня 2008 20:57
Звук приходить тільки від 2 динаміків і SUB? Airescape Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 7 9 березня 2008 17:20
Ні звуку по ораторів Павла в Лондоні Мультимедіа & кодеки 1 21 жовтня 2007 07:40
Sound тріском проблема, пов'язана з жорсткого диска? Gtrance Мультимедіа & кодеки 5 19 вересня 2007 05:23
Комп'ютерні колонки потріскують / Crackle Пат Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 3 19 березня 2007 03:49
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.