![]() |
|
| |||
| |||
| אני רוצה לקבל יצירתי xi-Fi כרטיס קול אבל אני רוצה לקחת שני 8800gt SLI של מוגדר ואני שמעתי theres בעיה להשתמש בהם על מערכת SLI, האם מישהו יודע משהו על זה? מה יצירתי alos כרטיס קול היה לך reccomned IM מביטים xrememusic 7,1 ו XtremeGamer Fatal1ty Professional סדרה אחת. |
|
| |||
| |||
| תלוי באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש, אבל beware Vista שונא כרטיסי קול, רק לעשות הרבה מחקר הראשון, Im מתקשה למצוא התואמת ויהיה גם נותנים כוח דלתא landwarrior להתחבר לשרת. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Creative Sound Blaster X-Fi MB ההפעלה | xactly | כללי תוכנות צ 'אט | 0 | 13 ספטמבר 2009 12:46 |
| Creative Sound Blaster Audigy2 ZS - לא Mic עבודה | fearsnake | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 0 | -10 יוני 2009 00:35 |
| הפעלת 2 כרטיסי קול Creative - IRQ עימות? | Jalon7 | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 1 | 29 מאי 2009 12:39 |
| Im Fead עם הקול המשולב ללא פעיל. משחקי מזל טוב צריך כרטיס קול. | cheesepuff | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 8 | 18 מאי 2009 12:27 |
| לא נשמע על המחשב שלי ... onboard או כרטיס קול PCI | Grumlis | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 6 | 4 ספטמבר 2008 14:48 |
| שרשרת כלים | |
| |