mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri

Register

Creative Sound card

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 22, 2008, 08:57
New Member Group

Default Creative Sound card

Es vēlos saņemt radošu xi-fi skaņas karte bet es gribu saņemt divas 8800gt ir SLI konfigurēt un es dzirdēju theres problēmas, izmantojot tos SLI sistēmu, vai kāds zina kaut ko par šo? alos kādi Creative Sound card jūs reccomned im looking at xrememusic 7,1 un XtremeGamer Fatal1ty Professional Series vienu.
Old Janvāris 22, 2008, 15:11
Loceklis

Default Creative Sound card

atkarīgs Kādu operētājsistēmu jūs izmantojat, bet piesargāties vista ienīst skaņu kartēm, vienkārši darīt daudz pētījumu, pirmkārt, Im kam grūti atrast vienu, kas ir saskaņota un būs arī ļaus delta force landwarrior savienojumu ar serveri.
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
Creative Sound Blaster X-Fi MB aktivizēšana xactly General Software Čats 0 13 septembris 2009 12:46
Creative Sound Blaster Audigy2 ZS - No mic Darbs fearsnake Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri 0 10 jūnijs 2009 00:35
Running 2 Creative Sound Cards - IRQ konflikts? Jalon7 Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri 1 29 maijs 2009 12:39
Im Fead Līdz ar Onboard Sound. NEED Good Gaming Sound Card. cheesepuff Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri 8 18 maijs 2009 12:27
Ne skaņu uz mana pc ... gaisa kuģī vai PCI SOUND CARD Grumlis Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri 6 Septembris 4, 2008 14:48
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.