![]() |
|
| |||
| |||
| Es vēlos saņemt radošu xi-fi skaņas karte bet es gribu saņemt divas 8800gt ir SLI konfigurēt un es dzirdēju theres problēmas, izmantojot tos SLI sistēmu, vai kāds zina kaut ko par šo? alos kādi Creative Sound card jūs reccomned im looking at xrememusic 7,1 un XtremeGamer Fatal1ty Professional Series vienu. |
|
| |||
| |||
| atkarīgs Kādu operētājsistēmu jūs izmantojat, bet piesargāties vista ienīst skaņu kartēm, vienkārši darīt daudz pētījumu, pirmkārt, Im kam grūti atrast vienu, kas ir saskaņota un būs arī ļaus delta force landwarrior savienojumu ar serveri. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Similar Threads | ||||
| Pavediens | Thread Starter | Forums | Replies | Last Post |
| Creative Sound Blaster X-Fi MB aktivizēšana | xactly | General Software Čats | 0 | 13 septembris 2009 12:46 |
| Creative Sound Blaster Audigy2 ZS - No mic Darbs | fearsnake | Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri | 0 | 10 jūnijs 2009 00:35 |
| Running 2 Creative Sound Cards - IRQ konflikts? | Jalon7 | Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri | 1 | 29 maijs 2009 12:39 |
| Im Fead Līdz ar Onboard Sound. NEED Good Gaming Sound Card. | cheesepuff | Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri | 8 | 18 maijs 2009 12:27 |
| Ne skaņu uz mana pc ... gaisa kuģī vai PCI SOUND CARD | Grumlis | Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri | 6 | Septembris 4, 2008 14:48 |
| Thread Tools | |
| |