rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Dźwięk, głośniki i odtwarzacze MP3

Register

Karta dźwiękowa Creative

Reply

Narzędzia wątku
Old 22 stycznia 2008, 08:57
Nowe państwa grupy

Default Karta dźwiękowa Creative

Chcę twórczej XI-fi karta dźwiękowa, ale chcę dostać dwa 8800gt w SLI skonfigurowany i usłyszałem theres problem z wykorzystaniem ich na SLI systemu, czy ktoś wie coś o tym? alos kreatywnych karty dźwiękowej, co byś im reccomned przyglądając się xrememusic 7,1 i XtremeGamer Fatal1ty Professional Series jeden.
Old 22 stycznia 2008, 15:11
Członek grupy

Default Karta dźwiękowa Creative

zależy od tego, co system operacyjny, którego używasz, ale uważaj Vista nienawidzi karty dźwiękowe, wystarczy zrobić dużo badań pierwsze, Im problem znalezienia który jest zgodny, a także pozwolić delta życie landwarrior połączyć się z serwerem.
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Creative Sound Blaster X-Fi MB Aktywacja xactly Ogólne Oprogramowanie Czat 0 13 września 2009 12:46
Creative Sound Blaster Audigy2 ZS - Praca nr Mic fearsnake Dźwięk, głośniki i odtwarzacze MP3 0 10 cze 2009 00:35
Uruchomienie 2 Creative Sound Cards - IRQ Conflict? Jalon7 Dźwięk, głośniki i odtwarzacze MP3 1 29 maj 2009 12:39
Im FEAD sie z Onboard Sound. NEED A Good Gaming Sound Card. cheesepuff Dźwięk, głośniki i odtwarzacze MP3 8 18 maja 2009 12:27
Brak dźwięku na moim komputerze ... na pokładzie lub PCI karta dźwiękowa Grumlis Dźwięk, głośniki i odtwarzacze MP3 6 4-ty Wrz 2008 14:48
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.