менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Звук, Виступаючі & MP3-плеєри

Register

Звукова карта Creative Sound Card

Reply

Різьба Інструменти
Old 22 січня 2008, 08:57
Нові члени групи

Default Звукова карта Creative Sound Card

Я хочу отримати творчу XI-Fi звукова карта, але я хочу отримати двох 8800GT SLI's налаштований, і я почув Theres проблема з використанням їх в системі SLI, Хто-небудь знає нічого з цього приводу? ALOS, що звукова карта Creative б ви reccomned їм дивлячись на xrememusic 7.1 і XtremeGamer Fatal1ty Professional Series One.
Old 22 січня 2008, 15:11
Член групи

Default Звукова карта Creative Sound Card

залежить, яку операційну систему ви використовуєте, але майте на увазі перспективу ненавидить звукових карт, просто багато досліджень перше, їм не вдається знайти одну, яка сумісна і буде також Хай Delta landwarrior сили підключитися до сервера.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.