![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам Creative SB 5,1 карта и нейните закачен до съраунд звук. Напоследък съм купува LCD телевизор и пристрастен моя компютър към нея, с много дълги видео кабел, като му в съседната стая. Сега искам да ми куплунга PC аудио в телевизора, за да мога да гледам всичките ми филми са изтеглили по него в HD. лесното нещо да направите, е просто да си използвам моя говорители, но телевизора е в съседната стая. така че искам да се свържете нов кабел към звукова карта, която работи в телевизията. наличните Джак аз имам е линия. Има ли някакъв начин, че линия в крик може да се даде сигнал линия Out вместо? Има ли някаква конфигурация софтуер, за да направите това? Може да получите казано просто суап на жици свърши, в зависимост от това коя стая съм, но този е трудно да се направи както в компютъра е скрита далеч. Аз опитах един Y сплитер, но просто получава отървем от моите съраунд звук и само аудио през левия или десния канал. Помощ много оценявам. благодарности Бен |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| там може и да е линия се жак за вашата звукова карта и вие да получите един от тези кабели, ако не отида до магазина и електроника купя слушалки spillter plugg то в Ур звукова карта и поставете Ур говорители в единия край и погледнете за кабел , която е 1 от тези слушалки крикове и ред в кабела, в нужда