![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám Creative SB 5,1 karta a její zahnutý až prostorový zvuk. Nedávno jsem koupil LCD TV a hákovitý mého PC, s velmi dlouhou video kabel, jako v následující místnosti. I nyní chtějí plug mého PC audio do TV, tak i my můžeme sledovat všechny stažené filmy na ni v HD. snadná věc udělat, je právě použití mých reproduktorů, ale v TV je v následující místnosti. takže chci připojit nový kabel do zvukové karty, která běží na TV. k dispozici je mají i jack Line In. Existuje nějaký způsob, kterým Line V jack můžete dát Line Out signálu místo? Existuje nějaký konfigurační software to udělat? Já bych si řekl, to prostě měnit přes dráty, v závislosti na které jsem v místnosti, ale to je těžké k tomu, jak se na PC je ukryt. Jsem se pokusila o Y spliteru ale prostě se zbavit svého prostorového zvuku a poskytuje pouze audio přes levý nebo pravý kanál. pomůže hodně. díky Ben |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tam by mohl být v souladu jack na vaší zvukové karty a můžete získat jeden z těchto kabelů, ne-li jít do skladu elektroniky a koupit sluchátka spillter plugg jej do ur zvukovou kartu a zasunout ur reproduktory do jednoho konce a podívejte se na kabelu že má 1 těchto sluchátek zvedáky a čáry v kabelu a nutnost