![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα Creative SB 5,1 κάρτα και το κάπνισμα έως και ήχο surround. Πρόσφατα αγόρασα μία LCD τηλεόραση και τον υπολογιστή μου αγκύλος σε αυτό, με ένα πολύ μεγάλο καλώδιο βίντεο, όπως τα στο διπλανό δωμάτιο. Θέλω τώρα να συνδέσετε τον υπολογιστή μου ήχου στην τηλεόραση, γι 'αυτό μπορούν να παρακολουθήσουν όλες τις ταινίες μου κατεβάσει για το HD. το εύκολο είναι να χρησιμοποιήσετε μόνο μου ομιλητές, αλλά η τηλεόραση είναι στο διπλανό δωμάτιο. έτσι θέλω να συνδεθείτε σε ένα νέο καλώδιο της κάρτας ήχου που τρέχει στην τηλεόραση. τα διαθέσιμα βύσμα έχω είναι Line In. Υπάρχει κάποιος τρόπος που τη γραμμή στο βύσμα μπορεί να δώσει ένα σήμα Line Out αντί; υπάρχει διαμόρφωση του λογισμικού για να το κάνετε αυτό; Θα μπορέσουμε να πει σε λίγο πάνω από τα καλώδια swap, ανάλογα με το δωμάτιο που είμαι, αλλά δύσκολο να το κάνετε thats όπως το PC είναι κρυμμένα. Εγώ προσπάθησα Υ splitter, αλλά ότι απλώς γίνεται απαλλαγούμε από τον ήχο surround και μου δίνει μόνο ήχου μέσω του αριστερό ή το δεξί κανάλι. βοηθήσει ιδιαίτερα αποτελεσματικό. ευχαριστώ Ben |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| θα μπορούσε να υπάρχει μια γραμμή που αναφέρονται βύσμα στην κάρτα ήχου σας και μπορείτε να πάρετε ένα από αυτά τα καλώδια, αν δεν πάω σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών και να αγοράσω ένα ακουστικών spillter plugg το σε ur κάρτα ήχου και συνδέστε ur ομιλητές σε μια άκρη και να αναζητήσουν ένα καλώδιο ότι έχει 1 των εν λόγω υποδοχές ακουστικών και μια γραμμή στο καλώδιο που χρειάζονται και