![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam karticu Creative SB 5,1 i njegove upecan upto surround zvuka. Nedavno sam kupio LCD TV i zakačen na to moj pc, s vrlo dugo video kabel, kao u sljedećem sobi. Ja sada želim audio utikač moj pc u tv, tako da ja mogu gledati sve moje skinuti filmove na HD-u. Laka stvar za učiniti je da koristite samo moji zvučnici, ali je u tv next room. pa želim spojiti novi kabel u zvučnu karticu koja prometuje na TV-u. raspoloľivih jack imam je Line In. Ima li bilo koji način koji redak u utičnica može dati Line Out signal umjesto? Ima li bilo koji konfiguraciji softvera to učiniti? Možda ću doći, rekao je da samo swap preko žice, ovisno o tome što sam ja u sobi, ali teško za napraviti taj jer PC je skriven daleko. Pokušao sam jednom Y cjepidlaka, ali da samo dobiva osloboditi od moje surround zvuk i audio daje samo kroz lijevu ili desnu kanal. pomoći mnogo poštovati. hvala Ben |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tamo bi line out jack na vašem zvučna kartica i možeš dobiti jednu od tih kablova, ako ne ide na elektroničku pohranu i kupiti slušalica spillter plugg je u ur zvučna kartica i zvučnici plug ur u jedan kraj i tražiti kabel da je 1 od tih slušalica dizalice i redak u kabel u potrebu