kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók

Register

Extra Line Out

Reply

Téma eszközök
Old December 30 2007, 18:20
Új tag Csoport

Default Extra Line Out

Nekem van egy Creative SB 5,1 kártya és kampós upto surround hang.
Nemrég vettem egy LCD TV és kampós my pc is, egy nagyon hosszú videó kábel, mint a szomszéd szobában. Most akarok én csatlakozó PC audio be a tv, úgy tudom nézni minden letöltött filmeket rajta HD.

könnyű dolog, hogy csak az én felszólalók, de a tv is a szomszéd szobában. Szóval szeretnénk csatlakozni egy új kábelt a hangkártya, hogy fut a TV. a rendelkezésre álló aljzatba van a vonalban. Van-e olyan módon, hogy a Line In jack adhat Line Out jel helyett?
Van-e olyan szoftver-konfigurációt, hogy ezt?

Azt mondták, hogy lehet, hogy csak a csere a vezetékek alatt, attól függően, melyik szobában vagyok, de amit nehéz csinálni, mint a PC rejtett el. Megpróbáltam Y lehasító, de csak lesz megszabadulni én surround hang, és csak ad hangot a bal vagy a jobb csatornát.

help much appreciated.

köszönöm

Ben
Old December 31, 2007, 13:42
Tiltott Group

Default Extra Line Out

Volt rajta egy sort ki jack be a hangkártyát, és akkor kap egy ilyen kábel, ha nem megy, hogy egy elektronikai bolt és vegyél egy fejhallgató spillter plugg azt, hogy ur hangkártya és hangszórók dugó ur az egyik végét, és keresse meg a kábel hogy van 1 ilyen kocsiemelők fejhallgató és egy sor, hogy a kábel és a szükséges

My System: #

Processzor (ok):
Intel P4
Alaplap:
ECS 915pla2
RAM memória:
1gb
Grafikus kártya (k):
ATI Radeon x1050
Hangkártya:
Diamond xtreme 7,1
Merevlemez (ek):
160GB
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Case / tápegység:
antech/x-power585
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
vezeték nélküli
Monitor (ok):
Philips 109b6 19 "CRT
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Extra HD Dead capper Drives & Removable Media 1 November 2, 2009 08:50
Extra HD / SyncToy Probléma capper Drives & Removable Media 0 Október 19, 2009 02:31
CD Extra vagy CD-t Mixed Mode? stardj Multimédia és kodekek 0 Szeptember 7, 2009 10:34
Extra fan. Coolyxxx Cases & Power Supplies 8 1. január 2009 23:00
Ps3 külső merevlemezként 9kelad PC és konzol játékok 7 31. december 2007 08:06
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.