פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > סאונד, רמקולים נגני MP3 &

Register

תוספת קו Out

Reply

שרשרת כלים
Old 30 דצמבר 2007, 18:20
קבוצת חברות חדשות

יש לי כרטיס Creative SB 5,1 ו upto להקיף את צליל תפוס.
לאחרונה קניתי טלוויזיה של LCD ו-PC תפוס את זה, עם הרבה זמן כבל וידיאו, כפי שלה בחדר הסמוך. עכשיו אני רוצה את תקע PC Audio לתוך הטלוויזיה, אז אני יכול לצפות להוריד את כל הסרטים על אותו HD.

את דבר קל לעשות הוא פשוט השתמש את הרמקולים, אבל הטלוויזיה היא בחדר הסמוך. אז אני רוצה לחבר כבל חדש לתוך כרטיס קול הפועל על טלוויזיה. הזמין את ג 'ק יש לי הוא קו. האם יש איזו דרך את קו ג 'ק יכול לתת בשורה מחוץ האות במקום?
האם יש תצורת התוכנה כדי לעשות את זה?

אני עלול לקבל אמר רק כדי להחליף את חוטי מעל, בהתאם לחדר שבו אני, אבל קשה לעשות thats כמו המחשב מוסתר מהמקום. ניסיתי א Y splitter אבל זה פשוט מגיע לי להיפטר להקיף קול ורק נותן אודיו דרך ערוץ שמאלה או ימינה.

עזרה הרבה appreciated.

תודה

בן
Old 31 דצמבר 2007, 13:42
קבוצת מגורש

שם יכול להיות ג 'ק על קו החוצה את כרטיס הקול ואתה יכול לקבל אחד מאותם כבלים אם לא ללכת על חנות אלקטרוניקה ו לקנות אזנית spillter plugg זה כדי ur קול וכרטיס תקע ur לתוך אחד הדוברים סוף ולחפש את הכבל שיש לו 1 באותם אזנית jacks לבין קו כבל כי צריך U

המערכת שלי: #

מעבד (ים):
אינטל P4
לוח האם:
ecs 915pla2
זיכרון RAM:
1GB
כרטיס מסך (S):
ATI RADEON x1050
כרטיס קול:
Diamond xtreme 7.1
Hard Drive (s):
160GB
כונן אופטי (S):
DVD-ROM Combo כונן DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Cooling:
האוויר
רשת / אינטרנט:
אלחוטי
צג (S):
Philips 109b6 19 "crt
מערכת הפעלה (S):
Windows XP
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.