mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Sound, Speakers & MP3 Players

Register

Extra Line Out

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 30, 2007, 18:20
Naujas Narys

Default Extra Line Out

Turiu Creative SB 5,1 kortelė ir jos kreivas upto surround.
Neseniai nusipirkau LCD TV ir kreivas mano kompiuteryje ji, su labai ilgas video kabelis, nes jos į kitą kambarį. Dabar aš noriu, kad mano PC garso kištukas į televizorių, todėl galiu žiūrėti visas mano atsisiųsti filmai jį HD.

lengva ką reikia padaryti, tai tiesiog naudokite savo garsiakalbius, bet televizija yra kitame kambaryje. todėl noriu prijungti naują kabelį į garso korta, kuri veikia prie TV. rasti Jack Aš tai Line In. Ar yra koks nors būdas, kad Line In Jack gali duoti signalą Line Out vietoj?
Ar yra koks nors programinės įrangos konfigūracija tai padaryti?

I might get papasakojo tik apsikeitimo laidų daugiau, priklausomai nuo kambario aš, bet thats sunku padaryti, nes kompiuteris yra paslėpti. Aš išbandžiau Y skirstytuvo, bet tik pasireiškia atsikratyti Mano garsas ir tik tada duoda garso per kairę arba į dešinę kanalą.

help much appreciated.

ačiū

Ben
Old Gruodis 31, 2007, 13:42
Banned Group

Default Extra Line Out

Ar gali būti out jack jūsų garso korta eilutę ir galite gauti vieną iš šių kabelių, jei ne kreiptis į elektronikos parduotuvę ir nusipirkti ausinių spillter plugg jį į UR garso plokštę ir prijunkite UR garsiakalbius į vieną pusę ir ieškoti kabelis kad turi 1 iš tų ausinių kėlikliai ir kabelinės linijos, kad ir reikia

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel P4
Pagrindinė plokštė:
ECS 915pla2
RAM atmintis:
1gb
Graphics Card (-ai):
ATI Radeon x1050
Garso plokštė:
Diamond Xtreme 7,1
Kietasis diskas (-ai):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
bevielis
Monitorius (-ai):
Philips 109b6 19 "CRT
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Ekstra HD is Dead capper Drives & Removable Media 1 2 lapkritis 2009 08:50
Ekstra HD / Synctoy Problema capper Drives & Removable Media 0 19 spalis 2009 02:31
CD Extra arba mišri CD režimu? stardj Multimedia & Codecs 0 Rugsėjis 7, 2009 10:34
Ekstra ventiliatorius. Coolyxxx Cases & Power Supplies 8 1 sausis 2009 23:00
PS3 kietąjį diską 9kelad PC & konsolės Žaidimai 7 31 gruodis 2007 08:06
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.