![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir Creative SB 5,1 karti un tās saliekts līdz pat surround sound. Nesen nopirku LCD TV un līks mans pc tam, ar ļoti garš video kabelis, jo tās ir blakus istabā. Tagad es gribu plug manu PC Audio vērā tv, lai es varētu noskatīties visas manas lejupielādēt filmas uz tā HD. vienkārša lieta, to darīt, ir tikai izmantot manu vārdu, bet tv ir blakus istabā. tāpēc es gribu pieslēgt jaunu kabeli skaņas karti, kas ved uz tv. pieejams jack man ir Line In. Vai ir tā, ka Line in jack var dot Line Out signāla vietā? ir kāda konfigurācijas programmatūru, lai to izdarītu? Es varētu saņemt teicis, lai tikai swap vadi vairāk, atkarībā no istabas es esmu, bet tas ir to grūti izdarīt, jo PC ir Paslēpusies. Es esmu mēģinājis Y splitter, bet tikai kļūst atbrīvoties no manas surround sound tikai sniedz audio pa kreisi vai pa labi kanālu. palīdzēt much appreciated. pateicība Ben |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| varētu būt line out jack uz skaņas kartes un jūs varat saņemt vienu no šiem kabeļiem ja ne iet uz elektronikas veikalu un nopirkt austiņu spillter plugg tā, lai ur skaņas kartes un kontaktdakšu ur speakers vienā virzienā un meklēt kabelis ka ir 1 no tām austiņām domkrati un līniju kabeli, u nepieciešams