![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam Creative SB 5,1 karty i jej hooked upto dźwięku. Niedawno kupiłem LCD TV i podłączyć go do mojego komputera, a bardzo długi kabel wideo, jak jej w następnym pokoju. Teraz chcemy podłączyć mój pc audio w TV, więc mogę obejrzeć wszystkie moje filmy na pobrać w HD. proste rzeczą do zrobienia jest po prostu używać głośników, ale tv jest w pokoju obok. więc chcę podłączyć nowy kabel do karty dźwiękowej, które prowadzi do telewizora. dostępne gniazda Mam to Line In. Czy istnieje jakikolwiek sposób, że linia w gniazdo może dać sygnał Line Out zamiast? czy istnieje konfiguracja oprogramowania to zrobić? Mógłbym dostać powiedział tylko zamienić przewody ciągu, w zależności od tego, które mam w pokoju, ale trudne do thats jak komputer jest ukryte away. Mam wypróbowany jeden Y splitter, ale po prostu pozbądź mojego dźwięku i jedynie dźwięk poprzez kanał w lewo lub w prawo. help much appreciated. dzięki Ben |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nie może być linią obecnie gniazdo na karcie dźwiękowej i można dostać jeden z tych kabli, jeżeli nie pójść do sklepu i kupić elektroniki słuchawkowe spillter plugg ur go do karty dźwiękowej i podłącz ur głośniki w jednym końcu i szukać kabla 1, który z tych słuchawkowe jack oraz linii kablowych i że trzeba
|
| Zakładki |